dimanche 8 janvier 2012

Despre Francisc Maitreya

Am deschis acest blog din dorinta de a face lumina asupra unei fiinte spirituale pe care am întâlnit-o la vârsta de 17 ani traind o experienta spirituala deosebita pe parcursul meu.

As vrea sa fac apel la bunul simt, la valorile umane si impreuna cu experientele voastre spirituale si ale mele sa vedem clar si sa discutam ! 

Numele meu este Anna si am 34 de ani. Locuiesc in Franta de mai multi ani insa am trait niste experiente spirituale în România pe care doresc sa vi le-mpartasesc

In anul 1995 am avut un vis în care un calugar care semana cu Iisus era într-o scara de bloc la étajul unu si ma chema la el. Scara era in spirala si eram grabita sa ajung sus la calugarul acesta. 

In aceeasi zi dupa vis, mergând la o întâlnire cu niste prieteni o fata din grup ne-a povestit ca a avut un vis straniu : a visat o caprioara care era ranita si a fost vindecata de un calugar vindecator. 
M-a uimit mult asemanarea cu visul meu si aparitia unui calugar. 

A doua zi, iesind de la scoala pe-atunci la liceu, am condus o colega catre gara sa ia autobuzul si am vazut un grup de persoane în alb vorbind multimii. 

M-am apropiat fiindca nu mai vazusem niciodata un astfel de grup. 

Persoanele din grup mi-au spus ca sunt elevii Invatatorului Francisc Maitreya si dadeau învataturi despre noua era tuturor prezenti. 

Am continuat drumul catre casa si atentia mi-a fost atrasa de un afis cu o fotografie mare a unui calugar si cu titlul Calugar Vindecator si anuntul unei conferinte-vindecare pe 7 decembrie 1995. 

Am decis sa merg la conferinta aceasta si sa vad ce e. 

Si am fost. 

Francisc Maitreya a vorbit despre boala, despre vindecare, despre Iisus, a vorbit în parabole, unele persoane au afirmat fiind vindecate însa eu voiam sa stiu mai mult si dupa conferinta am stat la rând sa ajung la el sa-i pun o intrebare. 

Ma tot gândeam : ce întrebare sa-i pun ? 

Si tot întrebându-ma asa, avansând catre el, dintr-odata am simtit "furnici" în jurul maînilor, în jurul nasului, era ca o briza placuta de-a lungul corpului. Un alt prieten era lânga mine si se uita fix la mine. L-am întrebat : tu simti ceva ? Mi-a raspuns : Da, si tu ? 

Si pe masura ce inaintam tot corpul mi-a fost cuprins de acel curent electric placut ca si când as fi fost pusa în priza dar nu era dureros ci simteam doar multa energie in corp si înafara corpului. 

Când am ajuns in preajma lui, am simtit ca si când as fi intrat intr-un Soare sau ca si când atunci când Soarele rasare nu mai ai nici o întrebare. Ceea ce simteam era suficient ca sa ma convinga ca eram în fata unei persoane deosebite si evoluate spiritual. 

Lacrimile au început sa-mi curga si uitându-se la mine cu ochi albastri blânzi mi-a spus : "Tu ai primit darul vindecarii." I-am raspuns plângâng : "Nu stiu ce am primit dar stiu ca voi da". Si a continuat : "Asa sa faci : în dar ai primit, în dar sa dai." 

Un baiat in preajma lui mi-a soptit : "Când l-am intâlnit prima data si eu am plâns asa."

Am pierdut notiunea timpului si a spatiului. Dupa mine o fata a trecut si i-a spus ca o doare capul. Invatatorul s-a întors catre mine si mi-a spus : Iata fa prima ta vindecare. 
Si am facut tot ce mi-a spus si fata a plecat spunând "Nu ma mai doare capul". 

Nu stiu cât timp am mai ramas acolo asa pe când oamenii treceau la vindecari sau întrebari când deodata l-am vazut plecând pe lânga mine si mi-a spus : Vii cu noi ? 

Deodata mi-am vazut scoala, parintii, examenul de bacalaureat ... si am raspuns : Nu nu pot sa vin acum, însa când o sa vrea D-zeu o sa vin. 

Mi-a respuns : Ai dat un raspuns bun si a plecat... 

Nu l-am mai vazut niciodata.

________

In 1996 am avut viziunea ca maestrul meu spiritual e în Franta si am venit în Franta unde locuiesc si acum. 

La un interval de timp dupa am dorit sa iau legatura cu Francisc Maitreya sau grupul lui în România si am dat de un numar de telefon al unei persoane din Bucurest care mi-a spus ca grupul s-a destramat ca multe persoane au plecal la casele lor, probabil dupa mediatizarea negativa în mass media a grupului. 

As dori sa iau legatura cu persoane care l-au cunoscut pe Francisc Maitreya sau au avut acest tip de experiente spirituale. 

In grupul lui Francisc Maitreya am întâlnit un fost arhitect care devenise asistentul lui - îl cheama Ilie si o doamna în vârsta pe nume Aglaie care lasase acasa doi gemeni pe undeva prin Iasi. Daca aveti vesti depre ei as dori din tot sufletul sa iau legatura cu ei. 

Multumesc pentru lectura si ramânem în contact
Pace si Iubire 
Anna

5 commentaires:

 1. Pace si iubire!
  Ce frumoasa este amintirea ta, trairea ta! Dupa atatia ani a ramas vie!

  RépondreSupprimer
 2. http://www.youtube.com/watch?v=qun5qbZ9qeY

  RépondreSupprimer
 3. CEEA CE STIU EU DESPRE FRANCISC NU VA POT SCRIE IN NUMAI 5000 DE CARACTERE... NICI MACAR NU AM FOST AVERTIZATA CA LE-AM DEPASIT. CE VA POT SCRIE SCURT, E O CREATIE A SERVICIILOR SECRETE, A PARTII AVANSATE IN CUNOASTERE, INSA NU PE LUMINA. CAT LE-A FOST UTIL L-AU UZAT, APOI AU PERMIS POPILOR SA-L MANIPULEZE CA SA VREA SA SE LASE DESTRUPAT.A FACUT MUULT RAU PT A ACUMULA PUTERE DE LA FIINTELE INTUNECATE CU CARE A FOST COLABORATOR, TOTUL EVIDENT CU FATADA DE LUMINA SI BINE. AM DETALII SI EXPERIENTE PERSONALE. NU A FUNCTIONAT PRIN SURSA DIVINA, CI PRELUAND DE LA SEMENI PT A DA ALTORA...TIPIC MG NEGRE.. ESTE PRINS INTRE CELE DOUA IMPARATII DE TENEBRE SI LUMINA, VIU/MORT A FOST SCLAV.ACUM E INCHIS PT NERESPECTAREA LEGILOR IN OPORTUNITATI CU GENEROZITATE OFERITE RECENT. ASTA E OMUL, UN SLAB FOLOSIT CE A FOLOSIT SI EL PE ALTII. AM VAZUT LA EL MEDICI CE APOI AU APARUT CA SI VIZIONARI PE POSTURILE DE TV. VRETI DETALII? MA PUTETI CONTACTA PE ADRESA MEA. EU REGRET CA EL A FOST UN EXPERIMENT, ERA OM TOTUSI

  RépondreSupprimer
 4. Nu stii nimic de Francisc Maitreya.Cat ai primit pentru aceste aberatii si de la cine?

  RépondreSupprimer
 5. POUR LORD FRANCISC MAITREYA E CET INTERIOR MACABRE ? VOUS ETES ANORMALE? FRANCISC E CHRYST DE CIEL, SUR, SUR, SUR. !!!!!

  RépondreSupprimer